cart
cart

Drie nieuwe kleuren nu beschikbaar voor pre-order.
Houd je water 9 uur warm of 24 uur koud met de Dopper Insulated

Two people holding two pink Dopper bottles
Podium places 1, 2 and 3 filled with Golden, Silver and Bronze Dopper bottles

In Goud, Zilver en Brons

Alleen de top 3 bereikt het podium op een wereldkampioenschap, enkel de besten pakken het iconische goud, zilver of brons. Verpakt water verslaan is makkelijker. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je Limited Edition Dopper Steel bijvullen en kraanwater drinken. Met elke refill maak je impact.

Gemaakt van 90% gerecycled staal, is het dé winnende manier verpakt water te verslaan. Want iedereen wint als verpakt water verliest.

Verkrijgbaar in goud, zilver en brons (490 ml en 800 ml).

Volg je impact

Met het eerste DPP in de branche nodigen we je uit om de volledige reis van je product volgen, van productie tot levering tot het einde van de levensduur. Je krijgt inzicht in de materialen die we gebruiken, de reis dat het product aflegt en de voetafdruk.

Samen verhogen we de norm voor transparantie, zodat jij bewust kunt kiezen voor duurzame consumptie.

Dopper

Join onze community.

The Dopper Water Tap

Het vullen van jouw herbruikbare waterfles is ineens een stuk makkelijker én een stuk leuker. Maak kennis met de Dopper Water Tap, een innovatief apparaat ontworpen om jouw manier van drinken - en tappen - te veranderen. En dat allemaal terwijl-ie jouw impact inzichtelijk maakt en mijlpalen viert.

Dopper
Dopper Blazing Black bottle with Mud Jeans logo and a lady writing in a notepad in the background

Verras je collega's of relaties

Je verspreidt de boodschap dat jouw merk opstaat tegen plasticvervuiling, en moedigt anderen aan hetzelfde te doen. Gebruik onze bestel-tool, personaliseer vanaf 60 Dopper-flessen voor je team, klanten of relaties en bestel in drie simpele stappen. Minder dan 60 Dopper-flessen nodig? Bestel ze hier.

Tips
Inspiratie en informatie over actuele duurzaamheidsactiviteiten
Product updates

> 1.000.000 People in the wave

Dopper

Blijf up-to-date

met ons laatste nieuws